21. januar 2007

Styretur!

19.-21.februar var vi i bibelklassestyret på tur! Det var desverre ikke alle som kunne være med, men vi var åtte stykker som satte kursen mot Hovden på fredag! Noen av oss kjørte innom Gautestad og skjekket forholdene... Der var det et flott leirsted med alle tenkelige fasiliteter, midt i et vakkert snø-landskap! Så ikke nøl med å melde deg på! Vi kan love knallbra møter, skileik, akebrett, bøffler, sosialt og åndelig fellesskap, underholdning og mange overraskelser! Men til bake til hovdenturen... Vi, Guttene og jenta hadde en kjempefin tur der vi fikk styrket samholdet i styret. Det ble mange gode samtaler, mye latter, kortspill, god mat og selfølgelig kaving i snøen og badeland og skitur på noen av oss!

4 kommentarer:

Anonym sa...

mÅ bare tilføye at det bildet av meg ikke er av det beste slaget. Jeg hadde noen enda bedre saltoer, med ski, men uten åå ta på bindingen. Men av hensyn til at det var snø, måtte vi ha et bilde med skiene på.

Gleder meg sykt til Gautestad, tror det blir årets tur etter Leira 07. hehe

Anonym sa...

hehe...flere av Kjetils spreslke hopp og saltoer, både med og uten ski kan sees på Gautestad, tidenes tur:) SÅ MELD DERE PÅ!!

Anonym sa...

Gautestad blir knall bra!
Gleder meg vilt :)

Anonym sa...

jeg kan garantere at jeg skal sprelle rundt hvis det er litt mye snø (jeg vil jo ikke lande med hue i asfalten!!!).

Gautestad blir dønn bra!