15. mars 2007

Wake Up, lørdag 17. mars

Til lørdag er det Wake Up, med Laget på Kjelleren. Håper mange har tenkt å være med på seminarene på dagen. Men hvis du av en eller annen grunn ikke skal det, kan du allikevel komme på Lund Bedehus klokka 19.30 som vanlig.

FORDI møtet og konserten som egentlig skulle ha vært på Kjelleren den kvelden, er flyttet til bedehuset vårt. (Seminarene skal fremdeles være på Kjelleren.)

Taleren som kommer sies å være utrolig bra, og musikken er det vårt eget lovsangsband som står for. Så dette er absolutt noe å få med seg!! For det blir virkelig inspirasjon på høyt plan!

Det blir masse folk og god stemning. Ta med en venn eller to og kom! Jo flere folk, jo bedre blir det!

Det koster 30 kr for å komme inn, pengene går til utgifter Laget har ved å arrangere. Overskuddet av disse pengene vil bli gitt til misjon.

Kiosk blir det selvfølgelig også, med de vanlige godsakene, og kanskje noen overraskelser?!
Ha en flott dag, og håper vi sees på lørdag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

17.mars er en fin dag! jeg gleder meg :) håper det kommer så masse folk at vi må åpne alle dører og sitte på gulvet!!
Tale og lovsang blir som alltid knall, og hvem vet om det dukker opp noen nye fristelser i kiosken!? Få med deg alle du kjenner og kom på LBK!! -Ida-

Anonym sa...

Wake Up blir sinnsykt bra..
Håper alle kommer!
Blir ei knallbra helg.
Prades folkens..

Anonym sa...

Jeg gleder meg!

Anonym sa...

Det var knallbra i går!!!

Anonym sa...

takk for en fantastisk kveld!!
og bra jobba, alle som var med og bidro!!
knall med vaffler i kiosken vilde og hilde...

Anonym sa...

Utrolig bra kveld! :) Stor takk til Lisbeth og Solveig som tilbragte så og si hele kvelden på bedehuset!(også er de ikke i styret en gang)!! De er flinke til å synge/lage vaffler/vaske/rydde +++

Anonym sa...

ja, skal si Lisbeth og Solveig jobbet bra! Vafflene var kjempe gode. Og kiosken hadde sykt gode pølser og andre delikate ting! Mat er alltid godt!(når det smaker bra, som på lørdag)!!!