21. november 2007

24. november

Akkurat en måned før jul får vi besøk av onkel politi på Bibelklassen. Torvill Thomassen er pensjonert politimann, og en dyktig taler. Han har alltid en artig historie på lur og er en særdeles koselig mann. Dette møtet burde du ikke gå glipp av!

Etter møtet blir det selvfølgelig kiosk i kjelleren. Har du fulgt med her de siste ukene, har du kanskje fått med deg at vi spurte hva du ønsket deg i kiosken vår. Vi har samlet de realistiske forslagene og laget en liten undersøkelse. Undersøkelsen finner du på høyre side av denne bloggen.
Dermed er det opp til dere hva som blir kioskens nye vare. Frem til julaften kan dere stemme og drive valgkamp. Og den som har foreslått varen som går av med seieren, får selvfølgelig en premie!

Lykke til og godt valg! (MERK: Valgfusk godtas ikke!)

Til lørdag blir det også mulighet til å melde seg inn som medlem i Bibelklassen. Det koster 50kr og gir deg en fordel i påmeldingen til leira i sommer.

Vi håper å se mange på Lund Bedehus lørdag klokka 19.30, så ta med en venn eller to og kom!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vafler hadde vært best å hatt!!! Deilig med vafler, m/is eller bringebærsyltetøy...

Martin sa...

sjokoladepudding!

Anonym sa...

Skjer med godterikorset til Marius? Det er det eneste jeg vil ha.Vær litt kristne da!

Bjørn Stian sa...

Lapskaus! Det er både sunt og godt! Ekte husmannskost er alltid å foretrekke foran alle disse nymotens godtetingene. Få opp lapskaus-voten folkens!

Anonym sa...

FENALÅR er ikke tatt med engang??

Drittkiosk.