28. januar 2008

Gautefall-tur!!! 1.-3. februar!


Hei alle sammen! Nå er Gautefall turen helt full og folk er på venteliste! Det blir en knall bra tur med masse snø, gode venner og Torgeir som taler!

Vi har sendt rundt Gautefall-lappen til alle på mail, men hvis du har enten slettet den, ikke fått den, eller bare vil se hvordan den ser ut. Så kommer den her:





Gautefall 2008!
Det er en glede å ønske deg og dine hjertelig velkommen til årets Gautefalltur 1.-3. Februar med Lund Bibelklassen. Du er en av mange som skal til Sputnik land for å tilbringe tid med Jesus og Snø.

Dette er ting du burde ta med deg:

  • Toalettsaker, pyjamas.

  • Det blir nok kaldt så ta med: ull eller superunder, sokker, ute bukse, jakke, hansker, noe i halsen, lue varme mye bedre enn panne bånd, slippers/innesko. Kanskje en jeans og en genser, stapp en bærepose med litt god varm humor.

  • Skiutstyr: Ta med snowboard, slalåm, telemark eller langrenn-ski (og evt. smøring).Det er ledere tilstedet i bakken og på langrennsturen. Du kan delta kun i en av grenene, grunnet plassmangel i bussen.

    Dette må du ha med deg:
  • Sovepose, laken og pute.

  • 1. Brød, 1 stk pålegg og 250 gram ferdig brunet kjøttdeig, noe godterier til felles.

  • Bibel og skrivesaker: Vi skal ha 3 møter i løpet av helga.

    Turen koster 650,-. Dette dekker bussen, leirstedet og middag ++. Det betales på bussen. Det er bindende påmelding.
    Det som ikke er inkludert i prisen er heiskort for de som skal i bakken.Prisen på heiskort er som følger: Over 16 år: 225,- Under 16 år: 180,-Det er 20 % rabatt ved gruppe over 20 pers på heiskortet og det er denne prisen som er oppgitt ovenfor. Keycard må kjøpes i tillegg, men keycard fra andre alpin sentre kan brukes, og du betaler dermed bare for dagskort. Mer info om heiskort på Gautefall besøk http://www.gautefall.no/.
    Det er også 10kr polletten for å dusje i varmt vann, kun 2 til hver.
Lørdag er det underholdning etter møtet og Thomas Natvig er ansvarlig for å ta imot bidrag. Begynn å planlegg noe underholdning, enten det er en film, lek eller noe annet som får enn til å trekke på smilebåndet.

Avreise er fra Oddernes Menighetshus Kl. 16.15, Fredag 1. februar. Dere må møte minst 15 min før.
Med oss i år har vi Torgeir Wadseth med som taler. Andre ledere er: Richard Ribe, Kristin Madsen, Sindre Bentsen, Line Cecilie Ringvold, Anna Nesland, Vilde Lauvland, Hilde Arnesen, Øyvind Frigstad Pedersen, Kjetil Berntsen, +.
Håper bare at alle deltakerne oppfører seg og følger reglene satt av lederne.

Hvis du har noen spørsmål, kan du ringe
Richard Ribe: tlf. 915 36 318 eller
Kjetil Berntsen tlf. 976 77 125

3 kommentarer:

Martin sa...

merker virkelig jeg går glipp av noe når jeg ikke kan på denne turen.
Dere får kose dere!

Anonym sa...

Øy, bibelklassere: Jeg er dønn klar for å få tilbake tabletennisen..

Anonym sa...

Bilder fra turen kommer ganske snart=)